Even voorstellen

Ik ben Edith Stegeman, als marketing specialist hou ik ervan om mensen verder te helpen met hun marketinguitdagingen. Niets leuker dan de kansen die voor het oprapen liggen samen te ontdekken en om te buigen naar succesvolle klantgerichte acties.

De afgelopen 25 jaar heb ik als marketing specialist in de verf (B2C en B2B) een aantal mooie verfmerken op de Europese en Nederlandse kaart gezet. Met succesvolle marketingstrategieën, (her)positioneringstrajecten en creatieve, marktrelevante concepten, heb ik deze merken een boost gegeven. Maar na bijna 30 jaar was het tijd voor iets nieuws!

In 2021 ben ik gestart met Edith marketing advies & coaching. Ik help, als marketing specialist, verschillende bedrijven, in o.a. de bouwwereld, met hun marketingvraagstukken. Daarnaast coach ik meerdere ondernemers en coaches naar een heldere, praktische marketingstrategie

Bij het ontwikkelen van de positionering en concepten voor de verfmerken stond de klant altijd centraal. Door bijvoorbeeld de klantreis (=customer journey) in kaart te brengen en de ideale klant (=buyer persona) helder te omschrijven. Dit uitgangspunt heeft gezorgd voor veel succesvolle strategieën en concepten. En deze denkwijze pas ik nog steeds toe. De transformatie in denken geeft zoveel helderheid bij mijn klanten, dat gun ik jou ook.

Kenmerkend voor mij is dat ik makkelijk tussen de regels door kan lezen. Ik vertaal jouw input naar een succesvolle marketingstrategie (of marketingplan). Door mijn jarenlange ervaring als veelzijdig marketingprofessional en mijn opgebouwde mensenkennis, pak ik door waar nodig en geef anderzijds jou de ruimte voor jouw eigen proces hierin. Mijn betrokkenheid zorgt ervoor dat we samen jouw doel gaan bereiken.

Ik help jou graag deze klantgerichte marketingstrategie samen te ontwikkelen, zodat jij weet met welke stappen jij jouw klant vindt & succesvol bent. Een strategie die volledig bij jou en jouw klant past. Dit doe ik met de Marketing APK strategiesessies van 1 dagdeel en de 1 op 1 Marketingboost strategietrajecten, waarin je in 5 maanden je marketingplan en 1e succesvolle activiteiten hebt staan. Ook kan ik jou op interim basis helpen met jouw marketingvraagstuk.

Gratis kennismakingssessie

Heb jij een marketingvraagstuk waarover je eens met mij van gedachten wilt wisselen? En mijn kennis als marketing specialist en ondernemers coach kunt gebruiken?

Plan dan een vrijblijvende gratis sessie van een half uur met me in; dan luister ik naar jou, je verhaal én je dromen en geef ik je meteen een aantal passende tips, die je door kunt vertalen naar een succesvol bedrijf.

Wat anderen zeggen over Edith