1 op 1 Marketingboost Traject

In 5 maanden een heldere marketing strategie waarmee je vol vertrouwen klanten aantrekt

Je bent een enthousiaste, ambitieuze ondernemer die al behoorlijk wat vakmeters heeft gemaakt, maar je hebt het gevoel dat je op marketinggebied maar wat doet. Je komt geen stap verder. Laat mij je helpen de juiste, volgende stap te zetten.

Ik zie heel snel waar jouw onderscheidend vermogen ligt, welke klant het beste bij jou past en welke kansen jij met jouw aanbod hebt, waardoor je meer klanten gaat aantrekken.

In dit 1 op 1 traject zet ik je aan het denken met de juiste vragen op het juiste moment. Aandacht voor jou als mens én als ondernemer zorgt dat je de juiste keuzes maakt, omdat je voelt dat dit is wat jou te doen staat.

Zo ontdekken we een marketing strategie die bij jou past, in heldere, uitvoerbare stappen voor meer zichtbaarheid en klanten.

Je kunt wekelijks instappen, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Verlang jij naar een uitvoerbare marketing strategie? Die bij jou past? Die je makkelijk kunt uitvoeren? En waarmee je klanten aantrekt? Dan herken je dit vast:

 • Je zit vol ideeën over jouw bedrijf, maar hoe je die het beste in de markt kunt zetten weet je niet. En dat irriteert je mateloos.
 • Jouw klanten zijn enthousiast over jou, maar zelf kan je niet verwoorden waarom dat precies is. Het gevolg: geen idee welke content je op je website, social media of in je nieuwsbrief moet zetten.
 • Je hebt meer klanten nodig, maar wat zijn nu de beste stappen om te zetten. Je kunt niet kiezen.
 • Zichtbaar zijn? Over jezelf vertellen? Om zo meer klanten te krijgen? Liever niet.
 • Eerlijk gezegd heb je het gevoel dat je maar wat doet met je marketing, zonder het juiste resultaat. En dat voelt zo niet goed.

Tijd om in actie te komen

Laat mij jou helpen om jouw marketing- en salesstrategie nieuw leven in te blazen. Het 1 op 1 Marketingboost traject is speciaal voor ondernemers, die expert op hun vakgebied zijn, zoals jij. Die inzien dat een sterke persoonlijke marketing strategie en een goed uitvoerbaar marketingplan nodig is om verder te groeien en meer klanten aan te trekken. Herken jij dit? Dan maak ik graag kennis met jou!

“To succeed in business it is necessary to make others see things as you see them”

John H. Patterson

Inhoud 1 op 1 Marketingboost traject

Je hebt 5 maanden lang mij als marketingstrateeg en ondernemers coach tot jou beschikking. Dit houdt het traject concreet in:

 • We starten met een strategische kick-off sessie met merkwaardenoefening van 3,5 uur. (t.w.v. € 495). Dit kan bij mij op kantoor in Heerde*. We staan uitgebreid stil bij jou als ondernemer, jouw huidige positionering, klanten en aanbod. En we zoomen in op je business: waar sta je nu, wat is je grootste uitdaging op het gebied van marketing en sales en waar wil je naartoe? Jij kunt na deze sessie met gerichte opdrachten aan de slag.
 • Elke 3 à 4 weken plannen we een vervolgsessie van 2 uur (5 in totaal) bij mij op kantoor in Heerde*.
  * een andere locatie of online in overleg
 • We bespreken jouw opdrachten, maken samen een actieplan. In deze sessies komen, afhankelijk van waar je staat in het marketingproces, je ideale klant, je schaalbare aanbod, je verkooppitch, je online zichtbaarheid, je verdienmodellen, je activatieplannen, maar ook je automatisering aan bod. Na iedere sessie kun jij weer verder met onze actiepunten.
 • 5 maanden lang sta ik wekelijks voor jou klaar om via de mail jouw vragen te beantwoorden, jouw tekst te redigeren of mee te denken over een plotseling obstakel waar je tegenaan loopt. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je.

Duur en investering
Het 1 op 1 Marketingboost Traject duurt 5 maanden en start op de maandag in de week waarin je de strategische kick-off sessie hebt. Je kunt wekelijks instappen, maar het aantal plaatsen is beperkt (en dus bepalend voor jouw startmoment).

De investering bedraagt nu €2.897 exclusief BTW. Je mag het ook in drie termijnen van €985 exclusief BTW betalen.

Nog even voorstellen:

Ik ben Edith Stegeman en al ruim 25 jaar actief in het spotten van marketingkansen en oplossen van marketinguitdagingen. Eerst in loondienst bij een aantal gerenommeerde verfmerken, sinds 2021 als zelfstandig ondernemer van mijn eigen marketingadvies- en coachbureau.

Als marketingmanager heb ik vele succesvolle marketing strategieën en creatieve, marktrelevante retail-concepten ontwikkeld.

Sinds 2021 help ik verschillende bedrijven in o.a. de bouwwereld met hun marketingvraagstukken en coach ik als businesscoach meerdere ondernemers en coaches naar een heldere, praktische marketing strategie, die ze zelf kunnen uitvoeren.

Doordat ik mij jarenlang heb bezig gehouden met succesvolle positionering en concepten gericht op de klant, weet ik als geen ander wat het voordeel is om vanuit de klant je marketingstrategie en -acties op te tuigen. En deze denkwijze pas ik nog steeds toe. De transformatie in denken geeft zoveel helderheid bij mijn klanten, dat gun ik jou ook.

Als de basis van jou marketing niet klopt, gaat het ergens in het proces wringen. Daarom help ik jou graag deze klantgerichte marketing strategie samen te ontwikkelen, zodat jij weet hoe jij vol vertrouwen de juiste stappen zet om jouw klant te vinden & succesvol te zijn.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Nelson Mandela

Veelgestelde vragen:

Dit traject is geschikt voor ondernemers die al wat vakmeters hebben gemaakt, maar op marketinggebied niet goed weten of ze het juiste doen. Die het idee hebben dat ze niet succesvol zijn met hun marketing. Speciaal voor de zakelijke zzp-er of kleinbedrijf met een team tot 5 fte die een dienst of product aanbieden. Ik werk veel met ondernemers in de bouw en retail, maar ook creatieve ondernemers met een geweldig idee en met coaches en consultants. Is je bedrijf groter dan 5 fte, dan help ik je graag met mijn interim aanbod.

Voor ondernemers die alles op een presenteerblaadje aangeleverd denken te krijgen. Dit traject doe ik samen met jou, jouw input hierin is even belangrijk dan de mijne.

Ik ben jouw sparringspartner, die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes op marketing- en salesgebied. Keuzes die bij jou als mens en ondernemer passen en goed voor jou voelen. In mijn werkwijze combineer ik het achterover leunen en coachende vragen stellen met adviserende actieve acties en daadkrachtig doorpakken. Als marketingstrateeg ligt mijn kracht bij de positionering van jouw merk en jou als ondernemer en het denken vanuit de klant. In het naar jou luisteren en tussen de regels door jouw marketing- en saleskansen ontdekken. Ik zet met jou de marketingpuntjes op de i in jouw bedrijf met een makkelijk werkbaar marketing plan, wat je alleen maar consequent hoeft uit te voeren voor een optimaal succes.

Het traject duurt 5 maanden, startend op de maandag van de week waarin je de kick-off strategie sessie hebt. Na afloop heb ik verschillende opties, waarmee je kunt verlengen.

Je kunt in overleg wekelijks instappen.

Ik neem af en toe een break om op te laden en jullie optimaal te kunnen helpen met jullie marketingvragen. De duur van het traject wordt dan verlengd met het aantal weken van de break.

De investering is nu € 2.497 excl. BTW. Je kunt ook in drie termijnen à € 845 excl. BTW betalen. Waarbij de 1e termijn bij akkoord contract wordt gefactureerd.

Als jij niet meer dan 5 jaar zelfstandig ondernemer bent en in de provincie Gelderland bent gevestigd, kun je in aanmerking komen voor de voucher van de Startversneller. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Je kiest niet voor niets voor dit traject, dat betekent dat je stappen wilt maken met jouw marketingaanpak. Dit betekent ook dat je tijd kwijt bent aan de voorbereiding en jouw “huiswerk”. Gemiddeld ben je zo’n 1 à 2 uur per week met het traject bezig. Afhankelijk van de actiepunten die op jouw bordje liggen, kan dat soms meer zijn dan deze 2 uur. Ik ben ook wekelijks per mail beschikbaar voor jou, voor jouw vragen, voorstellen, of om even te sparren, etc.

Alle coachsessies zijn 1 op 1, dus concreet 13,5 uur aan 1 op 1 coaching.

Ik ben jouw sparringspartner, marketingadviseur èn ondernemerscoach. Ik help je op weg en begeleid je intensief gedurende het traject. Ik kijk met je mee hoe het met jou, jouw onderneming, marketing en sales gaat. Ik ben jouw spiegel, jouw vraagbaak, ik stel kritische vragen, zet jou aan het denken en help jou belangrijke aspecten met elkaar te verbinden en keuzes te maken. Bij deze stappen houd ik goed in de gaten of deze acties ook bij jou passen. Zo komt er een goed uitvoerbare marketingstrategie tot stand, die helemaal op jou is afgestemd. Samen gaan we grote stappen zetten.

Je hebt altijd direct contact met mij. Ik check bij je in, je mailt en praat met mij. Als je een (technische) vraag hebt waar ik het antwoord niet direct op weet, dan heb ik een aantal experts achter de hand, met wie ik kan sparren om jou optimaal verder te kunnen helpen.

Wat anderen zeggen over Edith

Gaan wij samen jouw marketing een boost geven?

Is dit 1 op 1 Marketingboost traject iets voor jou? Vul dan onderstaand document in voor een kennismakingsgesprek. Je kunt eventueel ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner Calendly.

De investering is € 2.897 excl. BTW (of in 3 termijnen € 985 excl. BTW)
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld